Eläkemaksut ja palvelussuhdeasiat

Hoida eläkemaksut helposti. Aikataulut ja käytännön ohjeet palvelussuhteiden ja ansiotietojen ilmoittamiseen. Katso myös, miten voit vaikuttaa eläkemaksuihin.

Tältä sivulta löydät:

''Tulorekisteri Tulorekisteri ''Työnantajan ohjeet -tiedotteet Työnantajan ohjeet -tiedotteet ''Työnantajan verkkopalvelu Työnantajan verkkopalvelu
''Tietoa eläkkeen hakemisesta Tietoa eläkkeen hakemisesta ''Ammattinimikkeiden haku Ammattinimikkeiden haku ''Eläkemaksujen budjetointi Eläkemaksujen budjetointi

Työnantajan verkkopalvelu

Kevan työnantajan verkkopalvelussa voit mm. seurata eläkemaksuihin liittyviä asioita ja käyttää Avaintiedot-palvelua. Avaintiedoissa voit seurata työkyvyttömyyskustannuksia ja niihin vaikuttavia ilmiöitä sekä tehdä työhyvinvointikyselyjä ja tarkastella työnantajakohtaisia tilastoja. Työnantajan verkkopalvelussa näet myös omat Kevan yhteyshenkilösi. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Kun työntekijäsi hakee eläkettä tai kuntoutusta

Silloin kun työntekijäsi hakee eläkettä tai ammatillista kuntoutusta, tarvitsee työnantajan tehdä muutama asia. Katso ohjeet.

Tulorekisteri

Työnantaja, ilmoita ansio- ja palvelussuhdetiedot suoraan tulorekisteriin. Tulorekisteriin annettava palkkatietoilmoitus korvaa työnantajan vuosi-ilmoitukset.

Ammattinimikkeiden haku

Kunta-alan ammattinimikkeiden haku ammattinimikkeellä, hakusanalla tai koodinumerolla.

Eläkemaksujen budjetointi

Täältä löydät ohjeita eläkemaksujen budjetointiin.

Oletko uusi asiakkaamme?

Kokosimme sinulle ohjeet, joilla pääset helposti asioinnin alkuun. Voit myös kysyä neuvoa omalta asiakaspäälliköltäsi. Tervetuloa hoitamaan työeläkeasiasi Kevassa!