Mitä työkykyjohtamisen kehittämisverkostot ovat?

Työkykyjohtamisen kehittämisverkostot täydentävät työnantaja-asiakkaidemme työkykyjohtamisen kehittämistyötä. Verkostoissa hyödynnetään Kestävää työelämää -hankkeen tuotoksia ja kehitetään entistä parempia välineitä työkykyjohtamisen tueksi yhdessä asiantuntijoiden ja muiden verkostolaisten kanssa.

Valtakunnalliseen ja alueellisiin kehittämisverkostoihin voivat osallistua kaikki kunta-alalla, valtiolla, hyvinvointialueilla, Kelassa tai Suomen Pankissa työkyky- ja työhyvinvointiasioiden parissa työskentelevät HR-, työterveys- ja työsuojelun ammattilaiset.

Hyvinvointialueiden työkykyjohtamisen kehittämisverkosto on tarkoitettu hyvinvointialueiden työhyvinvointipäälliköille ja työkykykoordinaattoreille tai vastaavissa tehtävissä hyvinvointialueilla työskenteleville. 

Verkostoihin voivat osallistua vain Kevan asiakkaat. Kestävää työelämää logo.JPG

Miten pääset mukaan?

Valtakunnallisen ja alueellisten verkoston toimintaan pääset mukaan ilmoittautumalla ja osallistumalla ko. verkostojen tapahtumiin (katso tulevat tapahtumat alta) tai lähettämällä meille tietosi tällä lomakkeella:

Ilmoittaudu valtakunnalliseen ja alueellisiin verkostoihin

Hyvinvointialueiden kehittämisverkostoihin voit ilmoittautua oman alueesi asiakaspäällikölle. Katso hyvinvointialueiden asiakaspäälliköiden yhteystiedot täältä (keva.fi/hyvinvointialueille)

Verkostoihin liittyminen ei sido sinua mihinkään. Voit poimia tarjonnastamme sinua kiinnostavat ja organisaationne tarpeisiin parhaiten sopivia tilaisuuksia.