Kevan työnantajapalvelut

- sujuvaa asiointia verkossa

Palvelut työnantajille

Työnantajan eläkemaksut ja palvelussuhdeasiat

Hoida eläkemaksut helposti. Aikataulut ja käytännön ohjeet palvelussuhteiden ja ansiotietojen ilmoittamiseen. Katso myös, miten voit vaikuttaa eläkemaksuihin.

Johda työkykyä ja työhyvinvointia

Tarjoamme työnantajille tutkittua tietoa, koulutuksia, palveluita ja tukea strategisen työhyvinvointi- ja työkykyjohtamisen kehittämiseen ja työkyvyttömyyden kustannusten hallintaan. Tutustu digitaalisiin palveluihimme, työkykyjohtamisen kehittämisverkostoihin sekä työelämän kehittämisrahaan!

Työnantajan verkkopalvelu

Kevan työnantajan verkkopalvelussa voit mm. seurata eläkemaksuihin liittyviä asioita ja käyttää Avaintiedot-palvelua, jossa voit tehdä myös työhyvinvointikyselyjä sekä tarkastella työnantajakohtaisia tilastoja.

Kun työntekijäsi hakee eläkettä tai kuntoutusta

Silloin kun työntekijäsi hakee eläkettä tai ammatillista kuntoutusta, tarvitsee työnantajan tehdä muutama asia. Katso ohjeet.

Avaintiedot-palvelu

Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.

Oppimisympäristö

Oppimisympäristöstä saat ajantaiset ja laadukkaat opintokokonaisuudet itsenäiseen verkko-opiskeluun: tukea ja työkaluja strategiseen työkykyjohtamiseen ja organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Työelämän kehittämisraha

Suunnitellaanko organisaatiossanne hanketta työelämän kehittämiseen? Työelämän kehittämisrahan avulla kunta-alan, maakuntien, hyvinvointialueiden ja kirkon työnantajilla on mahdollisuus saada tukea työelämän kehittämistoimintaan, jonka tavoitteena on työkyvyttömyysriskien vähentäminen.

Työkykyjohtamisen kehittämisverkostot

Kehitämme yhdessä työkykyjohtamisen tapoja, joiden avulla me kaikki pystymme vastaamaan uudenlaisiin työelämän tarpeisiin: ketteryyteen, itse- ja yhteisöohjautuvuuteen, jatkuvaan oppimiseen ja yhteistyöhön.

Tapahtumat ja koulutukset

Työnantajille on tarjolla vuosittain paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja koulutustilaisuuksia. Valitse monipuolisesta ja ajankohtaisesta koulutuskattauksestamme sinulle sopivimmat ja ilmoittaudu mukaan.

Tietoa julkisen alan työhyvinvoinnista - tarkastele ja vertaa tuloksia

Kuinka voivat kuntien, valtion ja kirkon työntekijät eri vuosina, eri ammatti- tai eri ikäryhmissä? Tarkastele ja vertaa tutkimusietoamme julkisen alan työoloista ja työhyvinvoinnista.