Keva liittyi Helsingin kaupungin ilmastokumppaniksi

Talous ja sijoittaminen Vastuullisuus
Talous ja sijoittaminen Vastuullisuus

Keva on liittynyt Ilmastokumppanit-verkostoon, joka toimii yhteistyössä Helsingin ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhteensä kahdeksan elinkeinoelämän toimijaa allekirjoitti kumppanuussitoumuksen torstaina 5.11. Helsingissä.

Helsingin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Kaupunki on koonnut kunnianhimoisten ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi kumppaneita Ilmastokumppanit-verkostoon. Verkostossa luodaan uusia toimintatapoja, jotka mahdollistavat entistä vastuullisemman yritystoiminnan ja yhteistyön muiden toimijoiden kanssa.

- Helsingin kaupungin työeläkevakuuttajana Kevalle on luontevaa tukea Helsingin ilmastotavoitteita konkreettisilla toimenpiteillä. Tämä on meille luonteva painopistealue, koska liki 50 % Kevan sijoituskiinteistöjen energiankulutuksesta tapahtuu juuri Helsingin alueella. Tavoitteemme energiankäytöstä aiheutuvien ilmastopäästöjen nollaamisesta tukevat hyvin toisiaan, ja molemminpuolista yhteistyötä niiden osalta tarvitaan, ympäristöpäällikkö Tuomas Helin Kevan kiinteistösijoitusyksiköstä toteaa.

Keva Tuomas Helin.jpg

 

Kevan kiinteistöyksikkö on asettanut ympäristöstrategiassaan kunnianhimoiset tavoitteet mm. kiinteistöjen energiankäytön tehostamiselle ja paikallisesti kiinteistöillä tuotetun uusiutuvan energian osuudelle.

Ilmastokumppanit-verkostossa on nyt kaikkiaan lähes 90 jäsentä.

Uutinen Helsingin kaupungin sivuilla

Kevan kiinteistösijoitusten ympäristöstrategia

Kuvituskuva_uutiseen_900x380.jpg