Uusi suunta työuralle Kompassi-työkirjan avulla

Keva Työelämä
Keva Työelämä

Osaamisen kehittäminen ja uuden oppiminen läpi koko työuran vahvistavat työkykyä ja luovat työhyvinvointia. Omien vahvuuksien, kiinnostuksen kohteiden ja osaamistarpeiden äärelle kannattaakin pysähtyä säännöllisesti.

Kevan asiantuntijat ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Kompassi-työkirjan, joka auttaa omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistamisessa työuralla. Työkirja julkaistaan kaikkien käyttöön ja hyödynnettäväksi.

”Minä osaan!”

Kompassi-työkirjan suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet HR-asiantuntija Laura Sundqvist ja työelämäasiantuntija Kaisa Hakkarainen pitävät omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistamista ja näkyväksi tekemistä ensisijaisen tärkeänä työuran suunnittelun kannalta. – Kompassi-työkirjamme auttaa pohtimaan ja tekemään näkyväksi omia vahvuuksia ja kiinnostuksen kohteita sekä tavoitteita työelämässä - sitä, mitä kohti työuraa kannattaisi viedä.

Työkirja on ollut Kevan henkilöstön käytössä ja saanut erinomaisen vastaanoton. Työkirjan avulla monet ovat oivaltaneet omaa osaamistaan paljon laajemmin. – Parhaita palautteita ovat käyttäjien ”Hei, minähän osaan vaikka mitä” -kommentit, ja se ilo, mikä näistä oivalluksista on syntynyt.

Keva mukana Osaaminen Näkyviin -viikoilla

Keva on mukana Sitran Osaaminen Näkyviin -viikoilla 30.8.-10.9.2021 yhdessä satojen muiden organisaatioiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kampanjan tavoitteena on auttaa ihmisiä tunnistamaan omaa osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi eri tavoin. Kevan Kompassi-työkirja julkaistaan kampanjan verkkosivuilla osana kaikille osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille suunnattua työkalupakkia.

Lataa Kompassi-työkirja käyttöösi tästä

Lataa Kompassi-työkirja käyttöösi tästä

Haluatko kehittää osaamistasi, tutustua omiin vahvuuksiisi ja edetä työurallasi oikeaan suuntaan? Kompassi-työkirjamme auttaa sinua.