Pensionsproffs för den offentliga sektorn

Om Keva

Information om pensioner

När kan man gå i pension och hur ansöker man om pension? Information om pensionsalternativ, pensionens belopp och pensionsskyddet i förändringssituationer.

Tjänsten Min pension

Kolla ditt pensionsutdrag. Beräkna ditt pensionsbelopp. Sök pension eller yrkesinriktad rehabilitering. Titta på betalningsuppgifter om din pension. Höj din skatteprocent. Beställ pappersfri tjänst och elektroniska aviseringar.

Webbtjänsten för arbetsgivare

I Kevas webbtjänst för arbetsgivare kan du bland annat följa med frågor kring pensionsavgifter och använda tjänsten Nyckeluppgifter i vilken du också kan göra arbetshälsoenkäter och granska arbetsgivarspecifika statistiker.

Pensionsavgifter och anställningar

Sköt pensionsavgifterna behändigt. Tidtabeller och anvisningar för anmälan av anställningar och inkomster. Kolla också hur du kan påverka pensionsavgifterna.

När du omorganiserar tjänster

Ändringar påverkar personalens pensionsskydd och pensionsavgifterna. Våra experter står till din tjänst i förändringssituationer.

Arbetslivstjänster till din tjänst

Du som är kund hos oss får tillgång till ett brett utbud tjänster för strategisk ledning av arbetsförmåga och arbetshälsa.

Pensionstagare

Information om arbete under tiden med pension, pensionernas utbetalningsdagar, beskattning och arbetspensionskortet.

Nedsatt arbetsförmåga

Om arbetsförmågan blir nedsatt och gör det svårt att klara av arbetet, är det viktigt att du tar tag i saken så tidigt som möjligt.

Hållbarhet

Vi bär ansvar för våra kunder, placeringsverksamheten och vår personal samt för vårt verksamhetssätt.

Bostäder och lokaler

Keva hyr ut högklassiga bostäder och lokaler: kontor, bostäder, affärslokaler, köpcentrum och hotell. Objekten är främst belägna i huvudstadsregionen och i tillväxtcentrum.

För media och intressenter

Har du några frågor, vill du veta något om Keva? Ta kontakt - vi berättar gärna mer.

Resultatinformation

Kevas verksamhetsberättelser, bokslut och resultatmeddelanden.